DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 21 ianuarie 2019

Bloggers Resolutions Meet, ianuarie 2019, Constanța

În data de 13 ianuarie, a avut loc, la Constanța, evenimentul Bloggers Resolutions Meet, la inițiativa Cristinei Joy.  Întâlnirea a avut loc la The View (fostul Vraja Mării, trebuie să recunosc că acum arată mult mai bine). Și deși a fost foarte plăcută și antrenantă, în plus am cunoscut bloggeri noi și interesanți dar și doi tineri antreprenori, trebuie să vă spun că m-am simțit un pic păcălit. Voi clarifica aspectul spre sfârșitul articolului, acum vreau să arăt poze cu protagoniștii și să-i iau la numărătoare, un pic (sper că i-am prins pe toți, că nu am uitat pe nimeni, că altfel mi-o iau pe coajă, pe bună dreptate).

Bloggers Resolutions Meet Constanta

Bloggers Resolutions Meet Constanta

Bloggers Resolutions Meet Constanta

Bloggers Resolutions Meet Constanta

Bloggers Resolutions Meet Constanta

Bloggers Resolutions Meet Constanta

Bloggers Resolutions Meet Constanta

Eu apar chiar de două ori dar mi se pare absolut firesc fiind vorba de propriul meu articol (glumesc, e pur întâmplător).

Acum vreau să lămuresc de ce am spus că m-am simțit un pic păcălit. Când Cristina a postat evenimentul pe FB și a trimis invitația, a pomenit și de rezoluții pentru 2019. Imediat m-a dus gândul la vechile articole din Scânteia Tineretului (pe care eram obligați să le citim la orele de dirigenție din liceu) în care se spunea, de exemplu: „Consiliul de Securitate al O.N.U. a aprobat cu unanimitate de voturi rezoluția 475 ce respinge menținerea stării de apartheid în Africa de Sud și cere eliberarea imediată a lui Nelson Mandela”. Am verificat și dex-ul, să fiu sigur că nu fac o greșeală, dex care spune cam așa:

„REZOLÚȚIE, rezoluții, s. f. 1. Hotărâre luată în urma unor dezbateri colective. 2. Rezolvare pe care cel în drept o dă unei cereri, unui act etc. 3. (Med.) Dispariție a semnelor de boală sau a unui proces patologic. 4. (Jur.) Desființare retroactivă a unui contract cu executare imediată pentru neexecutarea uneia dintre obligațiile reciproce ale părților. [Var.: rezoluțiúne s. f.] – Din fr. résolution, lat. resolutio, -onis.”

Ca atare, am plecat la întâlnirea cu bloggerii ferm convins că vom lua hotărâri, vom vota, etc (de vină poate fi că n-am făcut decât rusa la școală iar Cristina tocmai venea de la Londra). Ca atare, am rămas foarte surprins când noi bloggerii am fost puși să ne luăm angajamente în scris (care cică acum se numesc rezoluții), ba pe deasupra să ne alegem și unul, doi supraveghetori, ce se vor asigura că le și respectăm. Ne-ai făcut-o Cristina! 🙂 Și ca să vedeți că nu mint, aveți dovada mai jos.

rezolutii

Una peste alta a fost o socializare frumoasă, singurul regret fiind faptul că nu am văzut mai mulți bloggeri la eveniment.

4 comentarii:

 1. Chiar a fost frumos. Să știi că și mie mi-ar fi plăcut să fim prezenți în număr mult mai mare, dar a fost ok și așa măcar de ne-am întâlni mai des.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frumos a fost, nimic de zis. Dar, cumva, ar trebui să facem întâlnirile astea să fie productive. Cred că ar fi mult mai benefic pentru toată lumea.

   Ștergere
 2. si trebuie sa ne tinem de ele fara doar si poate, asa ca... la treaba!
  si cu supa crema de usturoi, nu uit!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi ne ținem de ele, că doar sunt ale noastre. Cu supa cremă de usturoi, voi pune rețeta și poze pe blog, toate explicite, să o poată face și un copil. :)

   Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !