DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

joi, 10 ianuarie 2019

Tânăr vreau mereu să fiu.

Tânăr vreau mereu să fiu! Sau măcar să mai arăt așa, căci la suflet am rămas la stadiul de post adolescent. Adevărul este că titlul melodiei trupei Voltaj mi-a venit imediat în minte când am văzut produsul „Anti Age Recover Cream”, creat special pentru bărbați.  Păi ce, numai doamnele să beneficieze de produse anti-îmbătrânire?


tanar vreau mereu să fiu


Dar să o iau de la început. Nu mă întrebați cum au dat de blogul meu, dar reprezentanții Dear Beard în România, cei de la HNIcosmetice, s-au oferit să-mi trimită câteva produse, la alegerea mea, produse pe care să le testez iar apoi să-mi spun părerea. Dacă mi-ar fi propus să scriu un advertorial clasic, fără să testez produsele (așa cum se întâmplă în multe cazuri), ar fi primit un refuz politicos. Dar așa, mi-am spus că produsele trebuie să fie cu adevărat bune sau să aibă ceva special și am acceptat, bucuros chiar. Doar o mică supărare a umbrit această bucurie, datorită sărbătorilor de iarnă, curierul a livrat cu mare întârziere.

Câteva cuvinte despre Dear Beard. Este un brand italian care îmbină cu îndemânare uleiurile esențiale naturale pentru a vă hidrata și revitaliza atât pielea și părul cât și barba. Iată mai jos gama lor de produse, zic eu că posesorii de bărbi din România vor fi încântați să le descopere produsele.

dear beards
https://web.facebook.com/dearbeardromania/
Mi-am ales trei produse. Le iau în ordine. Primul ar fi Beard Wash, un șampon pentru barbă și față. Al doilea, H&B Wash, un șampon revitalizant pentru păr și corp. Iar al treilea, bineînțeles, Anti-Age Recover Cream, un produs regenerant pentru față și zona gâtului.

HNIcosmetice

Evident, la testat le-am luat în ordine inversă. Am început cu crema anti-îmbătrânire la care am acum o săptămână de folosire zilnică. Am aplicat-o doar în partea superioară a feței, zonă neafectată de radioterapia prin care am trecut, cu accent pe frunte, unde am și câteva riduri de expresie (doar 🙂). Evident, nimeni nu se așteaptă la mari rezultate într-un timp atât de scurt. Și totuși... Ori sunt eu prea entuziast, ori se pot vedea deja câteva. Desigur, nu efecte mari dar vizibile. În primul rând crema se absoarbe în piele foarte rapid și nu lasă deloc o senzație uleioasă pe piele. În al doilea rând, în zona frunții, tegumentul a devenit un pic mai ferm, mai plăcut la atingere și un pic parcă mai luminos. Mirosul remanent este plăcut și per total lasă o senzație de bine după fiecare aplicare. Una peste alta mă bucur că am ales acest produs. Chiar sunt curios dacă atunci când se va termina tubul, fața mea va avea un aspect mai tânăr (până acum lucrurile par să se îndrepte în această direcție).

anti-age recover cream

Șamponul/gelul de duș H&B Wash m-a impresionat prin mirosul persistent de citrice pe care îl are și îl lasă pe piele. Am rămas surprins să văd că spumează destul de puțin și totuși ai senzația de „curat” atunci când ieși de sub duș. Senzația de revigorare nu este foarte pregnantă dar este sesizabilă.

h&b wash

Cu Beard Wash, șamponul pentru barbă vă voi dezamăgi, trebuie să mai aștept ca să mi se refacă părul facial pierdut în urma numeroaselor ședințe de radioterapie (nu prea mult, sper eu). Așa că, vrând, nevrând, voi mai avea de scris un articol în care voi spune cum se comportă.

beard wash

Articol în care voi spune și dacă dorința exprimată în titlu, cea cu „Tânăr vreau mereu să fiu”, mi se va îndeplini cu ajutorul cremei Anti-Age Recover. 

2 comentarii:

  1. De asta te-am vazut eu in poze ca arati asa bine, mai tanar parca ( nu ti-o lua in cap). Deci asta era secretul. Stiu ca barba era podoaba ta la care tineai foarte mult, dar va creste ea si vei avea ocazia sa incerci si samponul pentru barba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu numai de asta! :) Din păcate, până acum, doar mustața dă semne că s-ar reface. :(

      Ștergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !