DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 28 ianuarie 2019

Tucano Coffee în Constanța

În data de 19.01.2019, a avut loc la Constanța, mai exact în VIVO, evenimentul Tucano Coffee Philippines Grand Opening. Dar eu, leneș cum sunt, nu m-am învrednicit să scriu până acum despre el, deși am postat imagini  pe pagina de facebook a blogului.

Tucano Coffee Philippines Grand Opening

Iată-mă și pe mine închinând un pahar de vin spumant de Cricova în cinstea managerilor Radu Bejenari și Busmachiu Victor, doi tineri din Republica Moldova care ne-au încântat cu ospitalitatea lor dar și cu dulcele grai moldovenesc.

Tucano Coffee

Am băut cafea etiopiană făcută la chemex în direct de barista localului (mi-a spus că este și somelier).

Tucano Coffee chemex

Și ne-am delectat cu o mulțime de prăjituri (eu mai mult cu ochii).

Tucano Coffee Prajituri

Una peste alta, atunci când treceți prin VIVO vă recomand să nu ocoliți Tucano Coffee, este un local pentru toată familia prietenos cu copiii și foarte primitor

4 comentarii:

  1. Si eu ma delectez tot cu ochii la prajiturile alea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Când am comentat acum două zile ziceam că mi-era poftă de prăjituri, am înghiţit în sec, că era prea târziu să mai găsesc pe la vreun magazin, apoi, ca un făcut şi ca să mă oftic şi mai tare, am deschis să cetesc câte ceva şi am nimerit la tine, unde am dat, ghici, peste... prăjituri. Am comentat la tine şi nu am mai citit nimic, m-am culcat, că muream de poftă.

    RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !