DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 11 februarie 2019

Tomis Style Events, o nouă poveste care se scrie la Constanța - interviu

De curând, mai exact pe 9 februarie 2019, am fost invitat să particip la avanpremiera deschiderii unui loc frumos și creativ de către Cristina Florina Baban, antreprenor și inițiatorul proiectului Tomis Style Events. Am profitat de atmosfera relaxată de acolo și am reușit să obțin promisiunea unui interviu, lucru care s-a concretizat două zile mai târziu.

Tomis Style Events

Eu zic să trec direct la interviu, urmând să spun spre sfârșit câteva cuvinte despre atmosfera cu care am fost întâmpinați acolo.

Eu: De curând, a avut loc primul eveniment sub egida Tomis Style Events, adică Mărțișor şi Dragobete la Mare, eveniment care s-a bucurat de un feedback foarte bun din partea constănțenilor și, trebuie să mărturisesc, că a fost o atmosferă foarte plăcută.

Cristina F. Baban: Într-adevăr, la fel am simțit și eu căldura celor care ne-au călcat pragul sâmbătă, 9 februarie, în spațiul din Nicolae Iorga Nr.9 şi mă bucur enorm că am reușit să mă mobilizez chiar de la începutul anului.

baloane tomis style events

Eu: Să o luăm cu începutul -  De când Tomis Style Events?

Cristina F. Baban: La 2 ani de când a luat naștere proiectul TomiStyle, revista de lifestyle din Constanța, a urmat firesc nevoia unui spațiu creativ, așa cum îmi place să-l numesc. Un loc special, cu o mansardă intimă, pe care l-am denumit generic showroom. Acolo mi-am mutat biroul, studioul foto, atelierul și un mic boutique cu obiecte custom made.

diverse tomis style events

Eu: Cum se „împacă” toate aceste activități?

Cristina F. Baban: Pentru mine este simplu, liantul fiind creativitatea. De profesie sunt jurnalist, am absolvit facultatea de profil aici, în Constanța, pentru că îmi plăcea foarte mult să scriu și activam în media locală încă din timpul liceului. Însă dintotdeauna mi-a plăcut să creez și accesorii şi bijuterii, dar şi obiecte vestimentare. De curând, am lansat și prima mea colecție #IubesCaziNoul by TomiSecrets, o colecție cu 12 rochii, fuste și topuri și 12 eșarfe printate digital după fotografii personale, dar și după cărți poștale vechi reprezentând icon-ul de la malul Mării Negre. Și iată conexiunea.

rochii fuste esarfe


Cristina F.Baban: Unu, pentru că cele două sărbători pur românești îmi sunt foarte dragi şi doi, pentru că totul se învârte în jurul mării, marea mea dragoste! Pentru că am pregătit Mărțișoarele, brățările cu șnur alb și roșu, dar și obiectele decorative, care poartă cu ele parfumul mării.
Pentru că în prima zi din Luna Dragostei am reușit să finalizez acest spațiu cu tot ceea ce cuprinde el:
  • TomiStyle (revista online) și grupul conex Tomis Lifestyle – un feed de știri de calitate, care privesc stilul de viață din Constanța. Este furnizat în mare parte de cei care fac parte din blogosfera constănțeană. Tot acolo postează informații şi anunțuri colaboratorii noștri și ne țin la curent cu tot ceea ce se întâmplă în orașul nostru.
  • Photo Phantasy (studio de fotografie de familie). În prezent se fac programări pentru şedințele foto de Dragobete, dar și cele de primăvară.
  • Phantasy Boutique (pe partea de organizare de evenimente, cadouri cu diferite ocazii, cadouri tematice, articole personalizate de nuntă, botez, diferite obiecte de decor, toate realizate manual, prin diferite tehnici). 
  • TomiSecrets, cel mai recent proiect, despre care v-am vorbit anterior. 
ii tomis style events

Eu: Am observat în tot acest univers și prezența unor brand-uri locale.

Cristina F. Baban: Da, la început de drum mi-au fost alături prietenii de la Yves Rocher Constanţa - Cosmetică Vegetală şi trebuie să menţionez că în magazin se vor afla în permanenţă produse YR. Aşa că, oricând doriţi să testaţi tot ce este nou pe piaţă pe partea de îngrijire şi frumuseţe, să achiziţionaţi cadouri cu diferite ocazii, o avem mereu alături de noi pe Gabriela Filimon, cea care ne va consilia pe acest segment de beauty.

reprezentant yves rocher

Apoi, prietenii de la Miss Baker Constanţa, care ne surprind de fiecare dată cu minunăţiile lor.

De asemenea, i-am avut alături de noi şi pe cei 2 antreprenori care au adus în oraşul nostru conceptul de Bubble Waffles şi Coffee to Go.

Şi, nu în ultimul rând, prietenii de la Wine & Drinks, magazinul de pe Unirii de băuturi alcoolice, care ne-au încântat cu aroma vinului spumant şi ne-au dezlegat şi de această data vorbele!

Miss Baker Wine & Drinks

Pentru că, pe lângă toată această poveste creativă Tomis Style Events este şi un social space, un loc în care toți colaboratorii noștri sunt invitați să se promoveze, să fie mai aproape de cei care ar putea fi interesați de produsele și serviciile pe care le oferă.

Programul oficial va fi anunţat în luna Martie și fiecare vizită la showroom se face în baza unei programări la nr. de tel. 0736 329 753.


Buuun, acum că am terminat interviul, nu se poate să închid articolul până nu v-o prezint și pe cea cu care atâta amabilitate mi l-a acordat. Este cea din mijloc, dar peste asta vă rog să priviți ochii personajelor din imagine ca să vă dați seama ce atmosferă de poveste a fost acolo.

Cristina Florina Baban

2 comentarii:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !