DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 12 martie 2019

Comedia „Faci sau Taci” va avea premiera la Constanța

Joi, 14 martie, începând cu ora 19.30, la Cinema City Constanța Park publicul constănțean se poate întâlni cu protagoniștii comediei Faci sau Taci. Asta deoarece, regizorul Iura Luncașu va veni în orașul de la malul mării însoțit de unii dintre cei mai cunoscuți actori români.

faci sau taci
Suntem așteptați la proiecția filmului ca să râdem împreună dar și pentru o sesiune de autografe ori pentru întrebări. Din distribuție fac parte Diana Dumitrescu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa, Cătălin Cazacu, Monica Bârlădeanu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Gică Craioveanu, Bogdan Mălăele, Giulia, Oana Moşneagu,  Cristina Visterneanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu! 

Film independent, semnat de casa de producţie Next Spot, comedia Faci sau Taci a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei International Dentsu Aegis Network, a fost filmat timp de doar 22 de zile, în 13 locaţii diferite din Banat. Regizorul Iura Luncașu are un palmares impresionant, din care fac parte comediile Minte-mă frumos (2012) şi Ghinionistul (2017).

Fiind regizor, scenarist şi producător, Iura Luncașu a declarat în această triplă calitate că: „Filmările au fost spectaculoase. Mă aşteptam să fie ceva aparte faţă de tot ce am făcut până acum, pentru că de această dată am avut mult mai mult timp de pregătiri. Faci sau Taci a fost de departe cel mai complicat proiect pentru mine. Ştiam că îmi doresc altceva, că vreau să ridicăm nivelul şi vreau un alt tip de decupaj. Eu îmi propun ca de la un proiect la altul să îmbunătăţesc vizibil calitatea produsului. Abia aştept să ajung pe marile ecrane pe 15 martie cu Faci sau Taci pentru că vreau să văd dacă publicul rezonează cu filmul nostru.”

faci sau taci


Multe nu mai spun, nu vreau să stric surpriza vizionării filmului. În schimb voi scrie din nou, după ce îl văd, cu impresii la cald. Așadar, eu voi fi acolo, pe 14 martie. Și îți spun, ție cititorule, hai și tu la întâlnirea cu echipa Faci sau taci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !