DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 28 mai 2019

Am o diplomă în web design

De ieri chiar am și diplomă în web design. Pe bune! 🙂 Obținută culmea, cu maximul de punctaj, adică 10. Dumnezeu știe de ce, probabil i-a plăcut comisiei tricoul meu termic nou nouț ori mustața ce de abia îmi crescuse, căci altfel nu-mi explic.

diploma web design

Este o mică victorie personală, nu că la vârsta mea m-ar mai angaja cineva. Oricum legea nu-mi permite (un mare rahat) fiind pensionat cu invaliditate de gradul doi. Dar poate că îmi voi putea îmbunătăți aspectul blogului și voi putea ajuta câțiva prieteni aleși pe sprânceană să facă niște pași în această direcție.

Mai am câteva proiecte, unul din acestea fiind să reînvăț să fac programare. Oricum vă încurajez să învățați lucruri noi la orice vârstă. Pe mine m-a ajutat să evit o depresie ce mă pândea „după colț” datorată cancerului meu de gât. Aaa, era să uit. În 2015 am absolvit și cursul de grafician calculator.

diploma grafician calculator


Acestea fiind spuse să auzim numai de bine! 

7 comentarii:

  1. E o mare bucurie și tot la fel de mare victorie. Îmi vine și mie să fac un astfel de curs dar îmi e cam teamă. Felicitări pentru reușită!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti incerca pe freelancer sa gasesti jobulete pe aceste domenii foarte cautate. Bravo pt diploma si succes.

    RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !