DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 28 mai 2019

Am o diplomă în web design

De ieri chiar am și diplomă în web design. Pe bune! 🙂 Obținută culmea, cu maximul de punctaj, adică 10. Dumnezeu știe de ce, probabil i-a plăcut comisiei tricoul meu termic nou nouț ori mustața ce de abia îmi crescuse, căci altfel nu-mi explic.

diploma web design

Este o mică victorie personală, nu că la vârsta mea m-ar mai angaja cineva. Oricum legea nu-mi permite (un mare rahat) fiind pensionat cu invaliditate de gradul doi. Dar poate că îmi voi putea îmbunătăți aspectul blogului și voi putea ajuta câțiva prieteni aleși pe sprânceană să facă niște pași în această direcție.

Mai am câteva proiecte, unul din acestea fiind să reînvăț să fac programare. Oricum vă încurajez să învățați lucruri noi la orice vârstă. Pe mine m-a ajutat să evit o depresie ce mă pândea „după colț” datorată cancerului meu de gât. Aaa, era să uit. În 2015 am absolvit și cursul de grafician calculator.

diploma grafician calculator


Acestea fiind spuse să auzim numai de bine! 

8 comentarii:

 1. E o mare bucurie și tot la fel de mare victorie. Îmi vine și mie să fac un astfel de curs dar îmi e cam teamă. Felicitări pentru reușită!

  RăspundețiȘtergere
 2. Poti incerca pe freelancer sa gasesti jobulete pe aceste domenii foarte cautate. Bravo pt diploma si succes.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt Lona din București, iubitul meu m-a părăsit dintr-un motiv pe care nu mi l-a făcut niciodată cunoscut, m-a blocat pe fiecare rețea de socializare pe care aș putea să o iau în legătură cu el. ceea ce mi-a adus tristețe, am încercat să-l aduc înapoi, dar am fost înșelat de două ori, până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care mi-a spus cum a fost ajutată de un mare jucător de vrăji numit, Dr. White, apoi i-am scris pe WhatsApp, mi-a promis că mă va ajuta și totul va fi bine în 3 zile după ce a lansat o vrajă de dragoste și am făcut tot ce mi-a spus, pentru a scurta povestea, spre cea mai mare surpriză a mea, fostul meu iubit a revenit pentru mine după 3 zile și plângând rugându-mă să-l iert că nu știe niciodată ce i-a venit, mi-a promis că nu mă va părăsi din niciun motiv, iar acum suntem perfect împreună cu bucurie și fericire, toate datorită doctorului White, contactați-l pentru orice fel de vraja, crede-ma ca te va ajuta sa rezolvi orice problema prin care treci in acest moment,
  E-mail: [email protected]
  WhatsApp + 17168691327

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !