DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 6 mai 2019

Hotel Miorița Neptun a fost gazda galei Spring SuperBlog 2019

Am avut onoarea și plăcerea să mai particip la încă o gală de SuperBlog, mai exact la gala Spring Superblog 2019, care a fost găzduită de Hotel Miorița Neptun. Doamna Ana-Maria Nedelcu, în calitate de general manager, s-a străduit să ne ofere tot ce se putea mai bun în materie de industrie a ospitalității, având în vedere că nu suntem încă în sezon.

Despre Hotelul Miorița am scris înainte de a îl vizita (aveți link-ul articolului marcat). Deși l-am scris cu pasiune, din păcate pentru mine, juriul nu l-a apreciat. Cum ar spune Vunk - la jurii de doamne, am milioane, de ghinioane. 🙂 Dar, acum după ce am fost două zile acolo, pot spune impresii pe viu, atât despre hotel cât și despre stațiunea Neptun. Încep cu gazdele noastre pentru că așa este frumos.

hotel miorita neptun

Hotel Miorița Neptun

După cum am spus și în articolul precedent, sunt un blogger explorator. Așa că, am început cu ceea ce știu eu mai bine, adică exploratul. Prima dată am explorat camera în care am fost cazat. Sincer, nu am înțeles asocierea dintre lebedele (prosoape înfășurate într-un mod creativ) de pe pat și miorițe (căci este Hotel Miorița), dar nu a fost nimic rău.

cameră hotel neptun


Am ieșit pe balcon și am văzut piscina. Evident, goală la data de trei mai. În stânga sus, în imagine, se vede și ceea ce pare piscina pentru copii.

piscina hotel miorita neptun

După care am explorat restaurantul hotelului. Aici fac o scurtă paranteză. Vreau să mulțumesc celor de la bucătărie și de la servire pentru că mi-au făcut, la cerere, supe creme (am cancer de gât și încă nu pot mânca altceva).

restaurant miorita


Acum, sincer. Ca să explorezi pe de-a-ntregul Hotel Miorița ar trebui ceva mai mult de două zile dacă ținem cont că are 360 de camere răspândite în 3 corpuri, plus anexe, spații de joacă, piscină și alte utilități.

Stațiunea Neptun.

Am revăzut-o după 15 ani, atunci mai mult pe întuneric (2003-2004). Am mers un pic (ceva mai mult ca atunci, la pas) și cred că dacă se va investi acolo, fără ca asta să  lovească în ceea ce înseamnă spațiu verde și pădure, ar putea redeveni perla litoralului românesc ori chiar al litoralului Mării Negre. Sunt bani mulți de băgat, dar mai ales multă implicare și înțelepciune.

neptun

neptun


Ceea ce le-am spus (uimit) colegilor bloggeri atunci când m-am întors din explorare a fost că din timpul copilăriei nu am mai auzit atâtea păsări cântând liber. În concluzie, Neptun-ul, este un loc de vizitat. Mai mult cu sufletul. Pentru că alții, dinainte noastră, nu au ales-o degeaba.

Gala Spring SuperBlog 2019

Ca de obicei a fost o atmosferă faină. Probabil colegii mei superbloggeri vor avea cuvinte mai potrivite despre acest eveniment. Eu pot spune doar că, încă o dată m-am simțit bine, chiar dacă nu am fost în cea mai bună formă de sănătate posibilă.

gala superblog


În încheiere, vreau să mai spun doar atât. SuperBlog nu este doar o competiție. Depășește cu mult limitele unei astfel de abordări. Bine, voi spune... Este o mare familie în care ne mai contrazicem, mai avem divergențe, dar în care rămânem cu toți alături. Să auzim numai de bine!

8 comentarii:

 1. Foarte fain ai încheiat, exact ca în orice familie mai exista si bune și rele, important e respectul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Controverse există peste tot. Fără ele n-am fi oameni. Iar respectul se câștigă de fiecare în parte, nu se moștenește sau se impune. :) Mă bucur că ai trecut pe la mine.

   Ștergere
 2. Felicitari acestei familii frumoase, felicitari tie, Radu! Pe tot parcursul competitiei m-am delectt cu articolele tale inspirate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doar te-am rugat să intri în competiție. :) Mă bucur că ți-au plăcut unele din articolele mele.

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. Cu drag încerc să fiu mai devreme ca să pot deschide ușa la intrare. :)

   Ștergere
 4. Tura aceasta ati avut numai surprize, începând de la locația unde ați fost cazați, v-am urmărit și pe grup. Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !