DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

marți, 4 iunie 2019

Safari în Africa

Da, nu vă mirați! Am fost în Safari în Africa. Mai exact în restaurantul Safari situat într-o periferie a Monastirului, în Tunisia. Cum am ajuns acolo? Păi e simplu, căutam un șampon și săpunuri deoarece fiului meu nu-i plăceau cele oferite de hotelul despre care am scris aici (în caz că vreți să citiți). Am întrebat la recepție unde găsim un magazin de gen supermarket (și mă bucur că am făcut-o, deși exista unul și în resort, de care am aflat mai târziu) iar pe drumul mai lung de un kilometru m-am împiedicat la propriu de acest rinocer.

Safari in Africa


O scurtă paranteză. Pe pagina de facebook Dincolo de nori puteți găsi, dacă veți dori, la secțiunea „fotografii” mai multe albume cu imagini din Tunisia, grupate pe obiectivele turistice, unde am ajuns.

Ca să fiu în ton cu locurile am împrumutat o pălărie de la un mic bazar din spate. Cum îmi stă? Ar trebui să-mi iau una? 🙂

Safari in Africa

După rinocer am mângâiat un pui de elefant cu blândețe.

Safari in Africa

Dar maică-sa a venit repede și m-a alungat de acolo alături de luptătorul nubian ce-o „călărea”.


Și pentru că în tot nordul Tunisiei nu am găsit o cămilă adevărată lângă care să-mi fac o poză, am încercat să mă urc pe asta:

Safari in Africa

Mai era acolo și o girafă în mărime naturală (un pui), dar cumva a scăpat fotografiilor noastre. Ce-i drept mi-am dorit tare mult să mă urc pe o cămilă, dar am înțeles că pot fi întâlnite doar în sud, în deșert, unde eu nu am avut curaj să merg. Durează două zile, iar eu am nevoie de hidratare continuă.

După ce am terminat ședința foto, slavă Domnului, am găsit și o sticlă de bere rece la restaurant (pusă cu grijă într-un pahar de Fanta, din motive de Ramadan. Dacă ajungeți la Safari în Monastir, recomand vizitarea acestui loc, e distractiv. În plus, sunt și două magazine generaliste în apropiere.

Citiți și Fortăreața Ribat, Monastir, Tunisia

8 comentarii:

 1. E bine si asa, mai ales ca in acest safari, animalele intalnite de tine, vad ca sunt tare blande :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ooo, da! :) Stau să fie mângâiate. Dar, sincer, aș fi preferat să le văd pe cele din sălbăticie.

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Știu! :) Mi-au tremurat un pic picioarele când am pus mâna pe cornul rinocerului. :)

   Ștergere
 3. Reusite pozele. Pacat ca nu ai intalnit si animalele dorite de tine. Nu cred ca ai fi stat asa linistit langa ele:)

  RăspundețiȘtergere
 4. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu era să vizitez un jucător de vrăji, pentru că a funcționat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {[email protected]}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {[email protected]}
  De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
  1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
  2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
  3 Curățarea rupturii articulației.
  4 herpes vindecă ierburi.
  5 feluri de orez jeleu.
  6 HPV leac de plante medicinale.
  7 Vindecarea diabetului.
  8 recuperează-ți fostul.
  9 Vraja sarcinii.
  10 cura HTP.
  11 Vindecarea aerului hepatitic.
  12 Covid 19 coronia vires cure.
  13) Tratamentul astmului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acesta este Natali Oskar și sunt aici pentru a le spune tuturor despre DR ISIKOLO. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, el m-a ajutat să fac vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați-l pe DR ISIKOLO, cel mai bun jucător de vrăji de dragoste pentru relația dvs. sau problema căsătoriei care urmează să fie rezolvată astăzi prin intermediul lui WhatsApp la +2348133261196.

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !