DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 20 septembrie 2019

SuperBlog 2019 - un nou start de toamnă

Iată că finalul lunii septembrie se apropie cu pași repezi, final în care suntem așteptați la una din cele mai incitante, longevive, frumoase dar și enervante competiții blogosferice. Vorbesc aici despre „SuperBlog 2019 - un nou start de toamnă”.

SuperBlog 2019


Este o competiție în care vă puteți face noi prieteni, vă puteți măsura creativitatea, unde veți cunoaște sponsori, puteți câștiga premii (deloc puține, multe chiar consistente), aveți ocazia să participați la Gala SuperBlog (vestită dealtfel) și mai ales să accedeți într-o comunitate de bloggeri frumoși și creativi.

Personal nu știu dacă voi putea duce competiția la bun sfârșit sau voi reuși să scriu la toate probele (motive de sănătate). Dar mă voi strădui. 🙂

Dacă vreți să luați cât mai multe din premii, să luptați pentru premiul cel mare și trofeul Superblog ar fi bine să vă înscrieți până la sfârșitul lunii, zic eu. O puteți face de aici: Înscriere. Asta după ce scrieți pe blogul vostru un articol în care anunțați startul competiției. Frumos ar fi să citiți înainte regulamentul.

Anul acesta sunt premii foarte interesante și consistente. Evident, le găsiți în secțiunea: Premii. Lista încă nu este completă în momentul în care scriu articolul, noi surprize plăcute vă pot aștepta.

Eu cred totuși că cel mai mult, în această competiție, contează noii prieteni, noile experiențe și posibilitatea de a învăța. Acestea fiind spuse, să ne vedem cu bine la gală!Un comentariu:

 1. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: [email protected]
  1) Vrăji de dragoste
  2) Vrăji de dragoste pierdută
  3) Vrăji de divorț
  4) Vrăji de căsătorie
  5) Vraja de legare.
  6) Vrăji de despărțire
  7) Alungați un Iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
  9) vrei să-ți mulțumești iubitul
  Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
  [email protected]

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !