DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

vineri, 20 septembrie 2019

SuperBlog 2019 - un nou start de toamnă

Iată că finalul lunii septembrie se apropie cu pași repezi, final în care suntem așteptați la una din cele mai incitante, longevive, frumoase dar și enervante competiții blogosferice. Vorbesc aici despre „SuperBlog 2019 - un nou start de toamnă”.

SuperBlog 2019


Este o competiție în care vă puteți face noi prieteni, vă puteți măsura creativitatea, unde veți cunoaște sponsori, puteți câștiga premii (deloc puține, multe chiar consistente), aveți ocazia să participați la Gala SuperBlog (vestită dealtfel) și mai ales să accedeți într-o comunitate de bloggeri frumoși și creativi.

Personal nu știu dacă voi putea duce competiția la bun sfârșit sau voi reuși să scriu la toate probele (motive de sănătate). Dar mă voi strădui. 🙂

Dacă vreți să luați cât mai multe din premii, să luptați pentru premiul cel mare și trofeul Superblog ar fi bine să vă înscrieți până la sfârșitul lunii, zic eu. O puteți face de aici: Înscriere. Asta după ce scrieți pe blogul vostru un articol în care anunțați startul competiției. Frumos ar fi să citiți înainte regulamentul.

Anul acesta sunt premii foarte interesante și consistente. Evident, le găsiți în secțiunea: Premii. Lista încă nu este completă în momentul în care scriu articolul, noi surprize plăcute vă pot aștepta.

Eu cred totuși că cel mai mult, în această competiție, contează noii prieteni, noile experiențe și posibilitatea de a învăța. Acestea fiind spuse, să ne vedem cu bine la gală!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !