DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

miercuri, 2 octombrie 2019

Hotelul NEW ROYAL Constanța - bistro hotel de patru stele

La hotelul NEW ROYAL - bistro hotel de patru stele, am fost invitat în calitate de blogger pentru a vedea cum a ieșit dintr-un amplu proces de renovare ce s-a desfășurat în primăvara anului 2019. Mărturisesc că am fost un pic impresionat.

Cum se spune că o imagine face cât o mie  de cuvinte vă propun să facem un tur „virtual” al hotelului.

Hotel New Royal Constanta


Hotelul este situat cam la mijlocul bulevardului Mamaia, la nr. 191, astfel oferind acces ușor spre stațiunea cu același nume sau Satul de Vacanță, spre Delfinariu dar și spre centrul comercial City Park sau centrul vechi al Constanței.

Dar hai să începem turul interior al hotelului. Îl vom face în ordinea în care l-am parcurs și noi. Am început în sala de conferințe (asigură soluții de desfășurare activități pentru grupuri între 10 și 75 de persoane) unde ni s-a făcut o scurtă prezentare a oportunităților pe care le oferă hotelul dar și a celorlalte activități integrate, adică: agenția de turism Paradis-Vacanțe de vis, divizia de excursii Day Trips și parcul de aventură Paradis Land din Neptun. Aici a luat cuvântul Diana Slav - acum director organizare evenimente (cred că toată lumea o știe datorită tururilor pe care le face în centrul vechi) și domnul Aurelian Marin-manager general.

sala conferinte New Royal


Hotelul are peste 50 de camere, camere duble și apartamente mobilate în stil modern, redecorate în nuanțe calde ce reușesc să asigure o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

camera hotel New Royal

baie hotel new royal

A urmat mezaninul unde există un spațiu amplu dedicat înfrumusețării doamnelor, sală de fitness, salon de masaj, saună, jacuzzi și chiar și o salină (în curs de amenajare).

salon de înfrumusețare

sala fitness

sauna hotel New Royal

centru de recuperare

După ce am terminat turul hotelului am mers în restaurant unde ne așteptau gustări apetisante dar și o degustare de vinuri de la cramele Sarica-Niculițel servite tot de Diana Slav (acum în calitate de somelier).

restaurant New Royal

Degustare vinuri dobrogene

La final să vă prezint și grupul de bloggeri care a participat. Adevărul că am fost un pic timorat de atâtea fete frumoase. 🙂

bloggeri si presa

În ordine de la stânga la dreapta: Cristina, Elena, ? (un mic lapsus), Cami, eu, Fabiola, Diana, Cătălina.

Una peste alta a fost un eveniment frumos iar hotelul chiar arată bine mai ales că a fost renovat în mai 2019. Este o opțiune bună pentru cazare în Constanța. Mulțumiri Dianei Slav pentru invitație și lui Adrian Siea pentru imaginile folosite în acest articol.

2 comentarii:

 1. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu a fost să vizitez un jucător de vrăji, pentru că a funcționat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {[email protected]}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {[email protected]}
  De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
  1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
  2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
  3 Curățarea rupturii articulației.
  4 herpes vindecă ierburi.
  5 feluri de orez jeleu.
  6 Vindecarea medicamentelor pe bază de plante HPV.
  7 Vindecarea diabetului.
  8 recuperează-ți fostul.
  9 Vraja sarcinii.
  10 cura HTP.
  11 Vindecarea aerului hepatitic.
  12 Covid 19 coronia vires cure.
  13) Tratamentul astmului.

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !