DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

miercuri, 2 octombrie 2019

Hotelul NEW ROYAL Constanța - bistro hotel de patru stele

La hotelul NEW ROYAL - bistro hotel de patru stele, am fost invitat în calitate de blogger pentru a vedea cum a ieșit dintr-un amplu proces de renovare ce s-a desfășurat în primăvara anului 2019. Mărturisesc că am fost un pic impresionat.

Cum se spune că o imagine face cât o mie  de cuvinte vă propun să facem un tur „virtual” al hotelului.

Hotel New Royal Constanta


Hotelul este situat cam la mijlocul bulevardului Mamaia, la nr. 191, astfel oferind acces ușor spre stațiunea cu același nume sau Satul de Vacanță, spre Delfinariu dar și spre centrul comercial City Park sau centrul vechi al Constanței.

Dar hai să începem turul interior al hotelului. Îl vom face în ordinea în care l-am parcurs și noi. Am început în sala de conferințe (asigură soluții de desfășurare activități pentru grupuri între 10 și 75 de persoane) unde ni s-a făcut o scurtă prezentare a oportunităților pe care le oferă hotelul dar și a celorlalte activități integrate, adică: agenția de turism Paradis-Vacanțe de vis, divizia de excursii Day Trips și parcul de aventură Paradis Land din Neptun. Aici a luat cuvântul Diana Slav - acum director organizare evenimente (cred că toată lumea o știe datorită tururilor pe care le face în centrul vechi) și domnul Aurelian Marin-manager general.

sala conferinte New Royal


Hotelul are peste 50 de camere, camere duble și apartamente mobilate în stil modern, redecorate în nuanțe calde ce reușesc să asigure o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

camera hotel New Royal

baie hotel new royal

A urmat mezaninul unde există un spațiu amplu dedicat înfrumusețării doamnelor, sală de fitness, salon de masaj, saună, jacuzzi și chiar și o salină (în curs de amenajare).

salon de înfrumusețare

sala fitness

sauna hotel New Royal

centru de recuperare

După ce am terminat turul hotelului am mers în restaurant unde ne așteptau gustări apetisante dar și o degustare de vinuri de la cramele Sarica-Niculițel servite tot de Diana Slav (acum în calitate de somelier).

restaurant New Royal

Degustare vinuri dobrogene

La final să vă prezint și grupul de bloggeri care a participat. Adevărul că am fost un pic timorat de atâtea fete frumoase. 🙂

bloggeri si presa

În ordine de la stânga la dreapta: Cristina, Elena, ? (un mic lapsus), Cami, eu, Fabiola, Diana, Cătălina.

Una peste alta a fost un eveniment frumos iar hotelul chiar arată bine mai ales că a fost renovat în mai 2019. Este o opțiune bună pentru cazare în Constanța. Mulțumiri Dianei Slav pentru invitație și lui Adrian Siea pentru imaginile folosite în acest articol.

Un comentariu:

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !