DINCOLO DE NORI

E un blog despre de toate, de prin viaţă adunate şi de mine împrăştiate...

dincolodenoriblog

Articol premiat în Spring SuperBlog 2019

De la Sfinx la Obelisc

În toamna anului 1986 plecam să-mi satisfac stagiul militar. Tocmai terminasem liceul, în Tecuci, și îmi doream un an sabatic, ceea ce dove...

luni, 7 octombrie 2019

Un trend vine, altul trece...

Motto: „Un trend vine, altul trece, eu rămân la toate rece”.

Pentru motto-ul articolului m-am folosit, așa cum v-ați dat deja seama, de parafrazarea unor foarte cunoscute versuri eminesciene.

Rămân „rece” pentru că se pare că materialul denumit denim reușește să rămână în preferințele tinerilor dar și a celor maturi sau „trecuți de prima tinerețe”, așa cum sunt eu. Îmi place mult acest material, foarte versatil, care se adaptează cu ușurință la trendurile actuale dar și viitoare.

Unele trenduri nu se schimbă


De aceea jeans-ul pentru bărbați va face mereu parte din preferințele mele. Cum ar spune unii: „Denim din cap până-n picioare”. Deh, în tinerețe am fost motociclist. 🙂

Se spune că anul acesta la fel ca și anul trecut, culorile intense acaparează moda bărbătească. Sincer, prefer să rămân cât de cât în ținutele clasice, am totuși o vârstă (52 de ani). Este trendul meu, cel pe care îl prefer și mi se potrivește. 

În altă ordine de idei, denim-ul nu este numai pentru domni. El nu are granițe de sexe sau de vârstă. Este de ajuns să priviți următoarea imagine ca să vă lămuriți ce vreau să spun.

trend denim la doamne

Nu-i așa că le stă bine? Întreb și eu...

Se pare că denim-ul a rămas materialul preferat de multe generații încoace. Un alt material care revine la modă se pare că este raiatul, potrivit mai ales celor care iubesc stilul retro, așa cum sunt eu. 

material raiat


Din păcate, materialul nu este tocmai rezistent așa cum sunt niște jeanși de bărbați, dar datorită unor companii cum este Answear nu mai trebuie să ne facem griji că nu îi putem înlocui, așa cum pățeam eu în anii comunismului.

Și pentru că se apropie anotimpul rece aș vrea să spun câte ceva și despre paltoanele pentru bărbați, în trend în acest an. Mai ales despre cele care se potrivesc la o pereche de jeanși.

palton-joop-answear


Este un model ușor izolat, confecționat din lână, exact ce îmi doresc. Sper să cadă și pe mine măcar la fel de bine ca și pe modelul din imaginea de mai sus. 🙂

Până  acum am vorbit despre tendințele din moda 2019 care îmi plac. Acum voi vorbi despre una care îmi displace profund, pantalonii cu tur lăsat. Nu aș purta niciodată așa ceva și în plus nu m-aș simți în largul meu dacă aș merge pe stradă lângă o persoană care poartă. Nu voi pune nici măcar o imagine cu un asemenea exemplar, reclama negativă e tot reclamă.

Eu voi rămâne deschis la orice e făcut din denim, chiar și la haine confecționate din material raiat, atât timp cât au modele clasice.

Articol scris pentru SuperBlog 2019, proba nr. 1 - „Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin” sponsorizată de Answear.ro
Imaginile aparțin sponsorului.


4 comentarii:

 1. Cred ca denimul nu se va demoda vreodata, rezista de atata timp. Se pare ca e placut tuturor, si mie.

  RăspundețiȘtergere
 2. Arata foarte bine paltonul. De mult caut ceva elegant, dar si calduros pentru sezonul friguros.

  RăspundețiȘtergere
 3. O mărturie uimitoare despre un jucător care mi-a adus soțul înapoi la mine. Numele meu este May Lookman, locuiesc în Marea Britanie și sunt fericit căsătorit cu un soț minunat și grijuliu, cu doi copii. O mare problemă a apărut în familia mea acum șase luni, între mine și soțul meu. Atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. a spus că nu a mai vrut să rămână niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că a plecat de acasă și i-a determinat pe mine și pe copiii mei să suferim dureri severe. Am încercat tot posibilul să-l recuperez după multe cerșetori, dar fără rezultat. și a confirmat că și-a luat decizia și nu a mai vrut să mă mai vadă. Așadar, într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singurul mod în care aș putea să-l recuperez pe soțul meu a fost să vizitez un jucător de vrăji, pentru că a funcționat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut de ales decât să-i urmez sfatul. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a jucătorului de vrăji pe care l-a vizitat. {[email protected]}. Așadar, în dimineața următoare, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul m-a asigurat că îl voi recupera pe soțul meu a doua zi. Ce afirmație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi a doua zi dimineață, atât de surprinzător, soțul meu, care nu mă sunase în ultimele șase luni, mi-a sunat să-mi anunțe că se întoarce. Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala și durerea pe care mi le-a provocat mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât în ​​trecut, cu ajutorul unui jucător de vrăji. Prin urmare, vă voi sfătui să-l vizitați cu amabilitate pe marele Dr. Ogun Omo dacă vă aflați într-o astfel de stare sau dacă aveți vreo problemă legată de „readucerea fostului dvs. înapoi. Așadar, mulțumesc dr. Ogun Omo pentru că mi-a adus soțul înapoi și am adus din nou bucurie familiei mele. {[email protected]}
  De asemenea, vindecă și readuce EX înapoi,
  1 leac pe bază de plante HIV / ADIS.
  2 Tratamentul cancerului pe bază de plante.
  3 Curățarea rupturii articulației.
  4 herpes vindecă ierburi.
  5 feluri de orez jeleu.
  6 Vindecarea medicamentelor pe bază de plante HPV.
  7 Vindecarea diabetului.
  8 recuperează-ți fostul.
  9 Vraja sarcinii.
  10 cura HTP.
  11 Vindecarea aerului hepatitic.
  12 Covid 19 coronia vires cure.
  13) Tratamentul astmului.

  RăspundețiȘtergere

Pe cât posibil, vă rog, fără comentarii anonime !
Iar dacă vreţi să mă înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !